Ole siellä missä tapahtuu

Hattutehdas on osaavien, uskaltavien ja elämästä nauttivien ihmisten toimitilarakennus. Vuosikymmenten aikana komea punatiilirakennus on ollut tapahtumapaikka lukuisille erilaisille menestystarinoille.


TALO TÄYNNÄ TAITOA
JA IDEOITA

Vilhonvuorenkadun ja Sörnäisten rantatien kulmassa sijaitseva Hattutehdas on ideoita ja taitoa täynnä. Virkeä miljöö, muunneltavat tilat ja erinomaiset kulkuyhteydet tekevät lähes 90-vuotiaasta tehdasrakennuksesta yrityksesi kehitystä kaikin tavoin tukevan työympäristön.

Tällä hetkellä Hattutehtaalla on ilo olla muun muassa seuraavien yritysten koti:

Nanso Group
Vapaus
Beverage Partners
Pentagon Design
Moko Market Café & Store

Konkret
Amerikka
Nespresso
CSI Helsinki
Björn Borg Finland

MILLAISESSA TOIMISTOSSA SINÄ HALUAT ONNISTUA?

Hattutehdas tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää historiallisen tehdasrakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi.

VISIOSI NÄKÖISET JA KOKOISET TILAT

Kolmesta siivestä koostuva Hattutehdas taipuu moneen. Talon rakenne mahdollistaa useiden erilaisten pohjaratkaisujen toteuttamisen. Isossa rakennuksessa on useita valoisaksi avokonttoriksi tai käytön mukaan joustavaksi monitoimitilaksi soveltuvia tiloja. Vuokrattavien tilojen koko ulottuu alle 100 neliömetristä yli 1300 neliömetriin.

Rappuja hisseineen on seitsemän. Kiinteistössä toimimista helpottavat myös useat tavarahissit. Sisäpihalla ja pohjakerroksen parkkihallissa on vuokralaislle varattua pysäköintitilaa.

ESIMERKKITILAN POHJAKUVA JA TILATIEDOT

KÄYNTIOSOITE

Sörnäisten rantatie 27 B

TILATYYPPI

Toimistotila

KERROS 

6. kerros

VUOKRATTAVA PINTA-ALA 

1364 m²

TYÖPISTEIDEN MÄÄRÄ 

107

360° -ESITTELY

ENEMMÄN TILAA, ENEMMÄN KUIN TILAA

Hattutehdas ei ole ainoastaan rakennus, vaan myös käyttäjiensä muodostama aktiivinen yhteisö. Monet yritykset ovat löytäneet toisensa ja tapoja hyödyntää talon sisäistä synergiaa.

Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.

ENERGIAA YMPÄRILTÄ

Hattutehdas sijaitsee siellä, missä kaupunki juuri nyt kiihkeimmin kehittyy: Suvilahden ja Kallion välissä, kivenheiton päässä Kalasatamasta. Kurvin palvelut ja Teurastamon alueen ravintolat ovat aivan vieressä. Kalasataman metroaseman yhteydessä sijaitseva kauppa- ja elämyskeskus Redi täydentää runsaalla valikoimallaan alueen palvelutarjonnan.

JULKISILLA KULKEVAN UNELMA

Metro, bussi vai ratikka? Käytit mitä julkisen liikenteen välinettä tahansa, on lähin pysäkki aivan lähellä.

PYÖRÄILIJÄ PÄÄSEE HELPOLLA

Hattutehtaalle johtaa hyvät pyörätiet kaikista ilmansuunnista. Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee heti Vilhonvuorenkadun toisella puolella.

AUTOLLA ISOJA TEITÄ PITKIN

Hattutehdas sijaitsee lähellä kolmen pääväylän risteyskohtaa. Vuokralaiset voivat pysäköidä rakennuksen sisäpihalle tai sen alla olevaan parkkihalliin.

ITÄVÄYLÄN ALUSSA, AIVAN KANTA­KAUPUNGIN KAINALOSSA

Hattutehdas sijaitsee urbaanin kehityksen ytimessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä ja lähimmät julkisen liikenteen pysäkit heti kadun toisella puolella.

METROASEMA 550 m

RATIKKAPYSÄKKI 300 m

BUSSIPYSÄKKI 150 m

KAUPUNKIPYÖRÄASEMA < 50 m

HELSINGIN KESKUSTA 2,6 km / PYÖRÄLLÄ 13 min
PASILAN ASEMA 2,7 km / PYÖRÄLLÄ 13 min

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö, niin vuokrauspäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.